Vahvistinhuolto

Lisää kuvia

Vahvistinhuolto
0,00 €

Saatavuus: Varastossa

Olemme huoltaneet vuosien saatossa useamman tuhat putkivahvistinta. Kehittämämme huoltoprosessi on sekä kustannustehokas että erittäin tarkka. Meillä on nimenomaan soitinlaitehuoltoihin räätälöity huoltolaitteisto, jolla varmistamme huollossa olevien laitteiden sähköturvallisuuden, oikean toiminnan ja tietysti parhaan mahdollisen soundin.

Olemme etenkin erikoistuneet vanhoihin arvolaitteisiin, mutta huollamme myös uudempia ja huokeimpia laitteita. Meillä on hoidettu lukemattomia (yli 10 000 laitetta) Fendereitä, Marshalleita, Mesoja, Peaveytä, Voxeja, eksoottisempia eurooppalaisia vintage vahvistimia, boutique vahvistimia sekä kaukoidän nykytuotoksia. Hyväksymme huoltoomme lähes kaikki putkivahvistimet joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Emme ota vastaan vahvistimia, joiden huolto ei ole meidän mielestä meidän kauttamme järkevää tai joihin emme saa varaosia.


Huollamme nykyään myös transistori- ja digivahvistimet mutta näiden huolloista kannattaa aina laittaa hinta-arviotiedustelu etukäteen tämän sivun kautta. 


UralTone massiivisesta komponenttivarastosta löytyy lähes mikä tahansa varaosa suoraan hyllystä ja jos ei löydy saamme nopeasti miljoonia erilaisia osia kansainvälisiltä toimittajilta. Käytämme vain laadukkaita osia. Emme suostu laittamaan huonolaatuisia putkia tai muita osia vahvistimiin. Kaikki osat myös huollossa uraltonen edullisilla listahinnoilla.

Lisätietoa saa soittamalla meille tai laittamalla sähköpostia help@uraltone.com osoitteeseen.

Teemm myös kuntokartoituksia vahvistimille, esim. myyntitilannetta varten. Saat kaikista huolloistamme ja kuntokartoituksista raportit ja lain vaatimat mittaustulokset kuitin yhteyteen.

Hinnasto ja tarkemmat tiedot löytyy tämän sivun alareunasta.


Jos haluat varata huollon etukäteen tai pyytää hinta-arviota täytä alla olevista kohdista haluamasi ja klikkaa "tee huoltovaraus" kuvaketta. Tämän jälkeen pääset täyttämään yhteystiedot.

  

Sallitut tiedostopäätteet: pdf, jpg, gif

* Vaaditut tiedot

0,00 €
Kuvaus

Yksityiskohdat

HINNASTO (sisältää ALV):

 • Putkilaitteiden, sähkökitaroiden ja kitaraefektien huolto: 65€ / tunti.
 • Entisöinnit, tolexoinnit yms suuremmat projektit – kysy hinta-arvio.
 • Putkivahvistimen perushuolto: 95€. (Poikkeuksena Mesa, VHT, Peavey Classic 30, Framus, Ampeg SVT, Ashdown perushuolto 110€). Sisältää putkien, kondensaattorien, potentiometrien yms komponenttien kunnon tarkistuksen. Biasoinnin, tarvittaessa putkien vaihdon, potikoiden puhdistuksen yms. Pienet huoltotoimenpiteet sisältyvät hintaan, mutta suuremmat huollot veloitetaan erikseen (esim. jos laite vaatii perusteellista konkkaremonttia tms). Suuremmatkin huollot tulevat käytännössä perushuollon yhteydessä edullisemmiksi, koska laite on jo valmiiksi avattu ja tutkittu. Varaosat eivät sisälly hintaan.
 • Kuntokartoitus, esim. myyntiä varten. Laaja testaus, sisältää kuntotodistuksen laitteen kunnosta ja sähköturvallisuudesta: 65€
 • Huollon minimiveloitus 1h eli 65€, joka veloitetaan aina vaikkei asikas hyväksyisikään hinta-arviota. (Näin käy äärimmäisen harvoin).
  HUOM: Pidätämme oikeuden valita huoltolaitteet, joita otamme vastaan. Emme ota vastaan laitteita, joiden huolto meillä ei ole meidän mielestä asiakkaalle järkevää.
  Kiinteähintaiset huollot (työveloitus, varaosat päälle).

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero vahvistinhuolto
Manufacturer UralTone
manufacturer sku Ei

Questions:

 • 0
  vote
  A:

  Hei, Kiitos viestistä.

  Tarkkaa hinta-arviota ei voi antaa tutkimatta ensin laitetta. Isommat kitaravahvistinhuollot alk 2-3h työ (työveloitus tällä hetkellä 65€ / h). Osat aina kohtuulliseen hintaan. Jos laite ikään kuin toimii, niin huolto ei ole suhteessa vahvistimen arvoon mielstäni kovin kallis. Isointa ei kannata spekuloida, koska ei se kuitenkaan toteudu:)

  -Mikko / UralTone

Kommentera

 • 0
  vote
  A:

  Hei, Voit vaihtaa putket myös itse. Et kertonut mikä laite on kyseessä, joten en pysty ottamaan kantaa biasointiin, mutta jos laitetteessa on vain 2 putkea niin uskoisin, että on katodibiasoitu eli ei tarvitse biasoida putkien vaihdon yhteyessä.  Voimme antaa lisää teknistä tukea sähköpostitse.

  -Mikko / UralTone

Kommentera

Ask Your Question

* Vaaditut tiedot

Arvostelut (0)
Post your comment

UralTone verkkokauppa