tekijät

UralTone soitinlaitehuollon henkilökunta

 

Mikko Kankaanpää - kitaristi, sekatyöläinen ja omistaja. Pyörittänyt vuonna 2004 perustamaansa UralTone amplification Oy yritystä, josta on kasvanut valtakunnallisesti suurin soitinlaite-elektroniikkaan erikoistunut komponentti ja osatoimittaja. Paperinpyörityksen ohella vastaa yrityksen laadun valvonnasta ja konsultoi elektroniikkahuoltoa sekä vastaa uusien laitteiden äänellisestä ja esteettisestä suunnittelusta. Tausta muusikkona erilaisten kielisoittimien parissa on merkittävästi edesauttanut tarkan soundikorvan kehittymiselle ja äänen estetiikan ymmärrykselle. Ennakkoluulottomuus, perinnetietoisuus ja uusien kitarasoundien etsimisen palo on keskiössä uusien laitteiden suunnittelussa.

 

Pekka Kotovuori - kitaristi ja huoltoteknikko. Alunperin biokemistinä pitkään työskennellyt Pekka on perehtynyt soitinlaitteiden estetiikkaan rakentamalla ja suunnittelemalla putkivahvistimia omaan käyttöön. Innostuksen syvennyttyä alan vaihto tuli ajankohtaiseksi ja paikka UralTone henkilökalleriassa on vakiintunut Pekan ottaessa haltuunsa putkivahvistinhuoltojen käytännön tekemisen. On myös kotonaan puuverstaalla kaiutinkaappien rakentamisen parissa ja hallitsee tolexoinnin täydellisesti.

 

Miika Helle - huoltoteknikko. Miika on tehnyt pitkän uran lukuisten audiolaitteiden merkki- ja takuuhuollossa. UralTonelle Miika siirtyi vuonna 2017 tuoden mukanaan etenkin transistori- ja digilaitteiden asiantuntemusta. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu myös kosketinsoitinhuollot. Miikan vianpaikantamiskyvyt ovat ilmiömäiset!

 

Markus Hihnala - Huollon esimies ja konsultointi. RPM ja Katodi Oy yritysten takaa löytyvä intohimoinen HIFI laitteiden suunnittelija ja rakentaja. Markus on tunnettu tinkimättömyydestään osien laadun ja kytkentöjen suhteen. Hän pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen sekä äänellisesti että rakenteellisesti, vaikkei tuo ratkaisu aina edullisin oliskikaan. Markuksen suunnittelemat Glim putkivahvistimet on toteutettu sellaisella pieteetillä, jota harvoin näkee edes kaikkein kalleimmissa laitteissa. Markus vastaa UralTonella myös laadukkaiden putki-HIFI-laitteiden modifikaatioista ja paranteluista (putki ja konkka upgradet jne). Lisätietoja Markuksen omista putkivahvistimista www.katodi.fi

 

Riku-Sakari Kujanen - syntetisaattori- ja efektihuolto sekä koskettimien soitto. Pitkä ja intohimoinen analogisyntetisaattori keräily ja fiilistely on jalostunut huoltokokemukseksi. Lukuisten entisöintien jälkeen klassikko-syntetisaattorien sielunmaailma on hyvin tuttu. Riku on huoltojen kautta mahdollistanut monien eturivin elektro-muusikoiden vintage laitteistojen jatkuvan käytön. Riku vastaa enenemissä määrin UralTonella myös uusien laitteiden suunnittelusta.

 

AP Heinola - Basisti ja huoltolaitteiden vastaanottaminen. Pitkän linjan muusikko Kalliosta hoitaa myymälässämme huoltolaitteiden vastaanottamisen ja laskutamisen. Konsultoi bassokamojen soundi-asioissa huoltoa.

 

Vakituisten tekijöiden ohella käytämme osa-aikaisia työntekijöitä, ulkopuolisia neuvonantajia ja teemme yhteistyötä muiden alana yritysten kanssa.