PA- ja studiohuollot

Lisää kuvia

PA- ja studiohuollot
0,00 €

Saatavuus: Varastossa

Huollamme PA- ja studiolaitteita rajoitetusti. Ota meihin yhteyttä aina ennen PA- tai studiolaitteiden huoltoon tuomista. Tässä joitakin suuntaviivoja:


PA kaapit: Elementin vaihto töineen maksaa yleensä 100-200€, tehokkaissa laatukaapeissa enemmän.
Aktiivikaiuttimien (monitorit, PA-kaapit): Huollot yleensä alk. n. 200€. Pystymme korjaamaan laajasti vahvistinmoduleita myös komponenttitasolta, mutta joskus koko moduuli pitää vaihtaa. Kaiutinelementit valmistaja riippuen yleensä noin 100-150€.
Päätevahvistimet: Vanhojen päätevahvistimien huolto ei yleensä ole kannattavaa. Laadukkaampien vahvistimien huolto tapauskohtaisesti.
Mikserit: Miksereiden laajamittainen kunnostus on äärimmäisen kallista, koska potikoita, kytkimiä ja osia on paljon. Tuntiveloituksella miksereiden kunnostus ei yleensä ole järkevää. Pienempien vikojen korjaus (jokin liitin ei toimi tms) voi olla järkevää.
Efektiprosessorit ja muut studiolaitteet: Näissä kannattaa aina olla yhteydessä maahantuojan huoltoon. Huollamme kalliimmat studio-efektilaitteet tapauskohtaisesti. Näissä huollot yleensä alk. 200€.


Apunamme on nimenomaan audiolaitehuoltoihin räätälöity huoltolaitteisto, jolla varmistamme huollossa olevien laitteiden sähköturvallisuuden, oikean toiminnan ja tietysti parhaan mahdollisen äänenlaadun.


Lisätietoja ja hinnasto huolloistamme löytyy tämän sivun alalaidasta.


Lisätietoa saa myös soittamalla meille tai laittamalla sähköpostia help@uraltone.com osoitteeseen. Näet alta hinnaston yleisimmille huoltotoimenpiteille. Voit varata halutessasi huollon nettisivujemme kautta täyttämällä alla oleviin kenttiin pyytämiämme tietoja.


Täytä alla olevista kohdista haluamasi ja klikkaa "tee huoltovaraus" kuvaketta. Tämän jälkeen pääset täyttämään yhteystiedot.

  

Sallitut tiedostopäätteet: pdf, jpg, gif

0,00 €
Kuvaus

Yksityiskohdat

HINNASTO (sisältää ALV):

  • PA- ja studiolaitehuolto: 75€ / tunti, jos työaika yli 4h veloitus kaikilta tunneilta 65€
  • Huollon minimiveloitus 1h, joka veloitetaan aina vaikkei asikas hyväksyisikään hinta-arviota. (Näin käy äärimmäisen harvoin).
  • HUOM: Pidätämme oikeuden valita huoltolaitteet, joita otamme vastaan. Emme ota vastaan laitteita, joiden huolto meillä ei ole meidän mielestä asiakkaalle järkevää.
Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero PAhuollot
Manufacturer UralTone
manufacturer sku Ei

Kysymykset.

Ask Your Question

* Vaaditut tiedot

Arvostelut (0)