UralTone huolto toimii edullisesti nyt koko Suomessa!

Tarjoamme ilmaisen palautuksen kaikille huoltolaitteille, jotka painavat pakattuna alle 30KG ja jotka mahtuvat 120 x 60 x 60 cm pakettiin. Ehtona on vain se, että voimme uudelleen käyttää pakettia, jossa huoltolaite on lähetetty meille. Nyt siis UralTone huolto on saatavissa koko Suomen alueella edullisesti.

Ohjeet

1. Varaa huolto näiden nettisivujen lomakkeiden kautta ennen laitteen lähetystä ja odota meiltä vastausta.

2. Pakka huollettava laite erittäin hyvin. Oletuksena on, että rahditsijat kohtelevat laitteita kaltoin. Rahditsijoiden vakuutukset ovat voimassa vain jos paketti on pakattu hyvin. Laitteen ympärillä pitää olla reilusti pehmustetta. Putkivahvistimille järkevin on käyttää flight case kuljetuslaatikkoa. Tärkeintä on, että paketti kestää kevyen tiputtelun.

3. Ilmainen palautus koskee vain paketteja, joita voimme käyttää hyödyksi palautuksessa. Pakkaa siis niin, että voimme lähettää samassa paketissa laitteen takaisin.

4. Laita paketin sisään saate, josta selviää laitteen viankuvaus, omat yhteystiedot (nimi, osoite, puh).

5. Voit käyttää mitä tahansa rahditsijaa (posti, matkahuolto, ups jne), mutta käytä vain palvelua, jossa paketti tuodaan perille asti. Emme pysty noutamaan lähetyksiä postin tai matkahuollon palvelupisteistä. Suosittelemme myös varovasti / särkyvää lisäpalvelun käyttöä.

6. Emme vastaa rahditsijoiden rikkomista laitteista. Jos vahinko tapahtuu (epätodennäköistä) haemme korvausta rahditsijalta.

7. Osoite: UralTone amplification Oy, Huolto, Helsinginkatu 30, 00530 Helsinki. Puhelinnumero pakettikorttiin 044 7743 695

8. Kun huolto on valmis lähetämme laskun huollosta. Kun lasku on maksettu paketti lähtee välittömästi matkaan.