Tietoa huolloista

UralTonen kautta onnistuu huollot vahvistimille, efektilaitteille ja kosketinsoittimille. HUOM. Takuuhuollot hoidetaan myyjäliikkeen kautta. 

Huoltomme on jakautunut kolmeen yksikköön:

1. Jo pitkään toimineeseen putkivahvistin- ja vintage -laitehuoltoon. Meillä on vahva osaaminen ja tuhansien laitteiden kokemus klassikkovahvistimista. Tämä huolto tekee pääosin putkivahvistinhuoltoja, joka on sen vahvinta osaamisaluetta.

2. Takuuhuolto, jossa onnistuu monen merkin takuuhuollot ja myös näiden merkkien takuun jälkeiset huollot. Täällä tehdään myös kosketinsoitin, PA-, transistorivahvistin jne huoltoja. Tällä huollolla on kymmenien vuosien kokemus audiolaitehuollosta.

3. Kitarahuollot, joissa huolto tapahtuu osin alihankintana.

Kaikki korjaukset tehdään huolella ja ammattitaidolla käyttäen vain laadukkaita osia. Valttinamme on erittäin ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi laaja ja edullinen varaosavarasto. UralTonen kautta on huollatettu tuhansia putkivahvistimia ja muita laitteita. Olemme etenkin erikoistuneet vanhoihin arvolaitteisiin, mutta huollamme myös uudempia ja huokeimpia laitteita. 

Hinnastot löydät yläpalkin linkkien kautta.

Kaikkia huoltoja koskevat toimitusehdot

 

Pidätämme oikeuden valita huoltolaitteet, joita otamme vastaan. Emme ota vastaan laitteita, joiden huolto meillä ei ole meidän mielestä asiakkaalle järkevää. 

Minimiveloitus tuntitöissä 65€. Poikkeuksena kaiuttimen vaihdot ja efektipedaalihuollot, joissa minimi veloitus 30€.

Hinta-arvio huolloista jos laitetta EI KORJATA meillä on 65€. Huollon hinta-arvio vakuutusyhtiölle tms 65€. Näitä ei veloiteta jos laite huolletaan meillä.

Huollot valmistuvat yleensä (95%:sti) 2-6 arkipäivän sisällä, emme voi kuitenkaan aina taata näin nopeaa toimitusaikaa, jos esim. varaosia pitää tilata muualta tai huollossamme on ruuhkaa.

Laitteiden toimitus huoltoon

Huom. Putkitukset ja perushuollot voi tuoda huoltoomme pääosin sopimatta! Seuraavissa poikkeuksissa ota aina yhteyttä ennen laitteen tuomista mieluiten sähköpostitse tai tee huoltovaraus / tiedustelu näiden sivujen kautta (helpoin miettiä esim. kustannusarviota rauhassa):

 

  • Sähköpostitse:  huolto@uraltone.com (synahuollot sovittava aina etukäteen emaililla)
  • Puhelimitse:  045 235 0310 (soitinlaitehuoltotiedustelut, EI MUUT ASIAT!!) 
    HUOM! Huolto ei pysty antamaan teknistä tukea, ei neuvoja kaiuttimien, putkien tms valintaan. Huollossa ei tunneta myymälämme tuotteita!! Näissä asioissa yhteydet myymälään: 044 7743 695
  • Tekninen tuki: 050 356 38 20 / Mikko Kankaanpää (klo 10-16) tai mieluiten sähköpostitse help@uraltone.com.

Huoltomme sijaitsee Helsingin Kalliossa, Helsinginkatu 30, myymälämme yhteydessä. Olemme auki Ma - Pe 10:00 - 17:00

Huoltolaitteet voi toimittaa meille myös postitse, matkahuollon tai kuriirifirmojen kautta (vain ovelta ovelle pakettina, esim. postipaketti 14). Lähetämme laitteet takaisin postin kautta joko postipaketti 16 tai 14 ja halutessa särkyvänä.

<br>HUOM. tarjouksena on huoltolaitteiden ilmainen palautuspostitus! kts lisätietoja tästä tarjouksesta!<br>


Muita huoltoliikkeitä Suomessa

Listaan on kerätty huoltoliikkeitä Helsingin ulkopuolelta, joista meillä on positiivisia kokemusta tai joita meille on suositellut luotettavat tahot. Listaa päivitellään pikkuhiljaa.

Vie soitinlaitteesi VAIN ammattitaitoiseen huoltoon. Tarkista ennen huollon valitsemista, että huoltoliikkeellä löytyy asiantuntemesta juuri sinun laitteestasi. Yleishuollot voivat korjata laadukkaasti monen tyyppisiä laitteita, mutta jos huoltomies ei ole soittaja on hänen vaikea virittää kitaravahvistin soundaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Osa huolloista voi myös olla keskittynyt tietynlaisiin laitteisiin (esim. vain vanhemmat putkivahvistimet tai vain PA-laitteistot). Laadukkailla huolloilla on joskus pitkät jonot, kysy siis toimitusaika ja hinta-arvio etukäteen.

Muita huoltoja suomessa:

Soitinlaitehuolto J.Turunen

(huolto sijaitsee Sataman TV- ja Videohuollon toimitiloissa)
Sammonkatu 7
70500 KUOPIO
puh: 050 378 7272
Kuvaus: J.Turunen huoltaa kaikenlaisia soitinlaitteita (Putki- ja transistorivahvistimet, efektilaitteet, mikserit, kosketinsoittimet jne) ammattitaidolla ja huolellisuudella. Tunnettu hyvästä asiakaspalvelusta! J.Turusella on myös pitkä tausta soittajana.

Musiikkilaitehuolto M. Lammi

LEPPÄLINNUNKUJA 10
21210 Raisio
puh: 0400-789 085
Kuvaus: Tunnettu putkivahvistin- ja nauhakaikuhuolto. Erityisesti tunnettu nauhakaikujen asiantuntijana.

T:mi Pinelco / Monster Factory

Keskuskatu 7
30100 Forssa
Puh: 03-4223700
GSM: 040-5510207
Kuvaus: Monster-vahvistimien merkkihuolto / korjaus sekä putkivahvistimien (kitara/basso-vahvistimet) huoltoa/korjausta/modifointia Monster-tuotannon lomassa.


Hehku Amps

Jarmo Välimäki
Timperintie 1
28600 PORI
puh: 044-7014008
Kuvaus: Putkivahvistimien huolto ja Hehku-kitaravahvistimien valmistus.

Putkiradioiden huoltoa ja entisöintiä:
SRHS ry:n radiopaja
Kyllikinkatu 1
40100 JYVÄSKYLÄ
Reijo Nuutinen 0400-544 284
Jalo Ojanperä 050-369 0700

Lista putkiradiohuolloista löytyy linkistä:

Suomen radiohistoriallinen seura ry – Radiohuollot