Huollot ja korjaukset

Huoltomme on ruuhkautunut - EMME OTA VASTAAN TOISTAISEKSI UUSI HUOLTOJA! Tarkastelemme työtilannetta uudetaan kesällä 2021.
Sovitut huollot voi tuoda myymäläämme ja teemme ne normaalisti.
Meillä on töitä nyt enemmän kuin koskaan emmekä yksinkertaisesti pysty tekemään kaikkea. Olemme tietysti todella kiitollisia työtilanteesta, mutta ikävä kyllä joudumme kieltäytymään pakon edessä huolloista toistaiseksi.
 

UralTonen kautta onnistuu huollot soitinvahvistimille, efektilaitteille, HI-FI putkivahvistimille ja rajoitetusti analogi syntetisaattoreille. Jos emme itse ehdi tai pysty muusta syystä tekemään huoltoja ohjaamme huollot eteenpäin muille tekijöille. HUOM. Takuuhuollot hoidetaan myyjäliikkeen kautta. 

Kysy aina ennen huoltoon tuomista pystymmekö tekemään huollon sivun "ota yhteyttä" lomakkeen kautta.

Kaikki korjaukset tehdään huolella ja ammattitaidolla käyttäen vain laadukkaita osia. Valttinamme on erittäin ammattitaitoisen korjaajan lisäksi laaja ja edullinen varaosavarasto. UralTonen kautta on huollatettu tuhansia putkivahvistimia. Olemme etenkin erikoistuneet vanhoihin arvolaitteisiin, mutta huollamme myös uudempia ja huokeimpia laitteita. 

Hinnasto (sis. ALV 24%)

  • Putkilaitteiden, sähkökitaroiden ja analogisten kitaraefektien huolto: 65€/tunti.
  • HI-FI putkilaitteiden huollot 75€ / tunti.
  • Kosketinsoittimet ja muut laitteet 75€ / tunti. (hyvin rajoitetusti, varmista huolletaanko kyseistä laitetta ennen laitteen toimittamista huoltoon.)
  • Muiden transistorilaitteiden huolto: 75€ / tunti. (hyvin rajoitetusti, varmista huolletaanko kyseistä laitetta ennen laitteen toimittamista huoltoon)

HUOM: Pidätämme oikeuden valita huoltolaitteet, joita otamme vastaan. Emme ota vastaan laitteita, joiden huolto meillä ei ole meidän mielestä asiakkaalle järkevää. 

KYSY HINTA-ARVIOTA!

Kiinteähintaiset huollot (työveloitus, varaosat päälle):

  • Hi-fi vahvistimen putkitus ja biasointi 65€ sisältää kanavabalanssin mittauksen ja tarkituksen.
  • Putkivahvistimen perushuolto: 95€. (Poikkeuksena Mesa, VHT, Peavey Classic 30, Framus, Ampeg SVT, Ashdown perushuolto 110€). Sisältää putkien, kondensaattorien, potentiometrien yms komponenttien kunnon tarkistuksen. Biasoinnin, tarvittaessa putkien vaihdon, potikoiden puhdistuksen yms. Korjaukset veloitetaan erikseen (esim. jos laite vaatii perusteellista konkkaremonttia tms). Varaosat eivät sisälly hintaan.

Minimiveloitus tuntitöissä 65€.

Hinta-arvio huolloista jos laitetta EI KORJATA meillä on 65€. Huollon hinta-arvio vakuutusyhtiölle tms 65€. Näitä ei veloiteta jos laite huolletaan meillä.

HUOM: Jos laitteesi on tippunut, päälle on kaatunut nestettä tai se on hajonnut jostain kertaluontoisesta rasituksesta voi korjaus hyvin olla vakuutuksesi piiriin kuuluva. Kannattaa aina kysyä omasta vakuutusyhtiöstä kattaako omat vakuutukset korjauksen. Jos korjaus on vakuutuskelpoinen kerro tästä aina etukäteen meille niin tiedämme tehdä vakuutusyhtiön hyväksymät paperityöt.

Laitteiden toimitus huoltoon

Huolto sijaitsee Helsingin Kalliossa, Helsinginkatu 30, myymälämme yhteydessä.

Huoltolaitteet voi toimittaa meille myös postitse, matkahuollon tai kuriirifirmojen kautta (vain ovelta ovelle pakettina!. Lähetämme laitteet takaisin postin kautta.

EMME HUOLLA TÄLLÄ HETKELLÄ

-putkiradioita
-levysoittimia
-digitaalisia syntetisaattoreita
-miksauspöytiä
-PA-laitteita
-sähköpianoita
-kitaroita

Emme tee huollossa kasauksia tai kolvauksia muihin kuin huollettaviin laitteisiin.


Muita huoltoliikkeitä Suomessa

Listaan on kerätty huoltoliikkeitä Helsingin ulkopuolelta, joista meillä on positiivisia kokemusta tai joita meille on suositellut luotettavat tahot. Listaa päivitellään pikkuhiljaa.

Vie soitinlaitteesi VAIN ammattitaitoiseen soitinlaitehuoltoon (ei TV huoltoon). Tarkista ennen huollon valitsemista, että huoltoliikkeellä löytyy asiantuntemesta juuri sinun laitteestasi. Yleishuollot voivat korjata laadukkaasti monen tyyppisiä laitteita, mutta jos huoltomies ei ole soittaja on hänen vaikea virittää kitaravahvistin soundaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Osa huolloista voi myös olla keskittynyt tietynlaisiin laitteisiin (esim. vain vanhemmat putkivahvistimet tai vain PA-laitteistot). Laadukkailla huolloilla on joskus pitkät jonot, kysy siis toimitusaika ja hinta-arvio etukäteen.

Soitinlaitehuoltoa:

Soitinlaitehuolto J.Turunen
(huolto sijaitsee Sataman TV- ja Videohuollon toimitiloissa)
Sammonkatu 7
70500 KUOPIO
puh: 050 378 7272
Kuvaus: J.Turunen huoltaa kaikenlaisia soitinlaitteita (Putki- ja transistorivahvistimet, efektilaitteet, mikserit, kosketinsoittimet jne) ammattitaidolla ja huolellisuudella. Tunnettu hyvästä asiakaspalvelusta! J.Turusella on myös pitkä tausta soittajana.

Musiikkilaitehuolto M. Lammi
LEPPÄLINNUNKUJA 10
21210 Raisio
puh: 0400-789 085
Kuvaus: Tunnettu putkivahvistin- ja nauhakaikuhuolto. Erityisesti tunnettu nauhakaikujen asiantuntijana.

T:mi Pinelco / Monster Factory
Keskuskatu 7
30100 Forssa
Puh: 03-4223700
GSM: 040-5510207
Kuvaus: Monster-vahvistimien merkkihuolto / korjaus sekä putkivahvistimien (kitara/basso-vahvistimet) huoltoa/korjausta/modifointia Monster-tuotannon lomassa.

Hehku Amps
Jarmo Välimäki
Timperintie 1
28600 PORI
puh: 044-7014008
Kuvaus: Putkivahvistimien huolto ja Hehku-kitaravahvistimien valmistus.

Putkiradioiden huoltoa ja entisöintiä:
SRHS ry:n radiopaja
Kyllikinkatu 1
40100 JYVÄSKYLÄ
Reijo Nuutinen 0400-544 284
Jalo Ojanperä 050-369 0700

Lista putkiradiohuolloista löytyy linkistä:

Suomen radiohistoriallinen seura ry – Radiohuollot

Ota yhteyttä