HIFI vahvistinhuolto

Lisää kuvia

HIFI vahvistinhuolto
0,00 €

Saatavuus: Varastossa

Olemme huoltaneet vuosien saatossa useamman tuhat putkivahvistinta ja yli 10 000 audiolaitetta. Kehittämämme huoltoprosessi on sekä kustannustehokas että erittäin tarkka. Meillä on nimenomaan audiolaitehuoltoihin räätälöity huoltolaitteisto, jolla varmistamme huollossa olevien laitteiden sähköturvallisuuden, oikean toiminnan ja tietysti parhaan mahdollisen äänenlaadun.


Huollamme kaikki länsimaalaiset putki-hifi-vahvistimet, asialliasesti / korjauskelpoisesti tehdyt kaukoidän laitteet. Huollamme laadukkaampia HIFI transistorivahvistimia, tosin vanhemmissa tulee usein ongelmia osien saatavuuden kanssa. 


Emme huolla "markettihifiä", levysoittimia, nauhureita, CD-soittimia tai muita hifi-äänilähteitä. Poikkeuksena kalliit HIGH END CD-soittimet.


Lisätietoja ja hinnasto huolloistamme löytyy tämän sivun alalaidasta. Huomaa, että yleensä hifi laitteiden huoltoon menee vähintää 2h, jolloin veloitukset alkavat 150€:sta.


MODAUKSET: Teemme modauksia asiakkaan toiveiden pohjalta. Emme kuitenkaan ota kovin herkästi kantaa eri osien äänenlaatueroista.


Lisätietoa saa myös soittamalla meille tai laittamalla sähköpostia help@uraltone.com osoitteeseen. Näet alta hinnaston yleisimmille huoltotoimenpiteille. Voit varata halutessasi huollon nettisivujemme kautta täyttämällä alla oleviin kenttiin pyytämiämme tietoja.


Teemm myös kuntokartoituksia vahvistimille, esim. myyntitilannetta varten. Saat kaikista huolloistamme ja kuntokartoituksista raportit ja lain vaatimat mittaustulokset kuitin yhteyteen.


Täytä alla olevista kohdista haluamasi ja klikkaa "tee huoltovaraus" kuvaketta. Tämän jälkeen pääset täyttämään yhteystiedot.

  

Sallitut tiedostopäätteet: pdf, jpg, gif

0,00 €
Kuvaus

Yksityiskohdat

HINNASTO (sisältää ALV):

 • HIFI vahvistimien huolto ja modaukset: 75€ / tunti. Käytännössä yleensä veloitus on 2h tai enemmän.
 • Entisöinnit yms suuremmat projektit – kysy hinta-arvio.
 • Hi-fi vahvistimen putkitus ja biasointi 75€ sisältää kanavabalanssin mittauksen ja tarkituksen.
 • Putkivahvistimen perushuolto (HIFI): 118€. Sisältää putkien, kondensaattorien, potentiometrien yms komponenttien kunnon tarkistuksen. Biasoinnin, tarvittaessa putkien vaihdon, potikoiden puhdistuksen yms. Pienet huoltotoimenpiteet sisältyvät hintaan, mutta suuremmat huollot veloitetaan erikseen (esim. jos laite vaatii perusteellista konkkaremonttia tms). Suuremmatkin huollot tulevat käytännössä perushuollon yhteydessä edullisemmiksi, koska laite on jo valmiiksi avattu ja tutkittu. Varaosat eivät sisälly hintaan.
 • Putkivahvistimen laaja perushuolto (HIFI): 200€ Laajempi ja syvempi perushuolto. 
 • Kuntokartoitus, esim. myyntiä varten. Laaja testaus, sisältää kuntotodistuksen laitteen kunnosta ja sähköturvallisuudesta: 75€
 • Huollon minimiveloitus 1h eli 75€, joka veloitetaan aina vaikkei asikas hyväksyisikään hinta-arviota. (Näin käy äärimmäisen harvoin).
  HUOM: Pidätämme oikeuden valita huoltolaitteet, joita otamme vastaan. Emme ota vastaan laitteita, joiden huolto meillä ei ole meidän mielestä asiakkaalle järkevää. Emme myöskään huolla laitteita, joiden sähköturvallisuus ei ole asiallisella tasolla tai jotka on tehty liian huonosti (osa kiinalaisista (etenkin suoraan tilatuista) hifi vahvistimista).
  Kiinteähintaiset huollot (työveloitus, varaosat päälle):

TARKEMMAT KUVAUKSET HUOLTOTOIMENPITEILLE JA PAKETEILLE:

Putkivahvistimen biasointi

Sisältää meiltä ostettujen putkien vaihdon ja lepovirran (bias) säädön. Putket veloitetaan hinnastomme mukaan ja valitsemme vahvistimeen sopivat, kohtuu hintaiset, putket. Halutessa asiakas voi itse valita putket katalogistamme.

Ei sisällä vahvistimen kunnon kartoitusta tai muuta testausta, vain putkien vaihdon ja säädön. Putkille ja bias säädölle annetaan takuu, vahvistimen muulle toiminnalle tai osille ei. Jos lepovirran säätö ei onnistu ilman komponenttien vaihtamista tai laitetta pitää purkaa enemmän, jotta putket saa vaihdettua veloitamme työstä tuntiveloituksen mukaan.


Jos vahvistimessa on muuta vika, kunto on epäselvä tai laitetta ei ole huollettu pitkään aikaan suosittelemme aina perushuoltoa, jossa vahvistin käydään hyvin perusteellisesti läpi.


HIFI Putkivahvistimen perushuolto


Sisältää:
Vahvistimen yleiskunnon ja turvallisuuden arviointi sekä mahdollisten korjaustoimempiteiden kartoitus.
Putkien kunnon tarkistus, tarvittaessa vaihto ja lepovirran (bias) säätö
Potentiometrien, liittimien ja putkikantojen puhdistus
Kanavatasapainon (balanssin) mittaus ja tarvittaessa säätö.
Vahvistimelle annetaan 3kk takuu (olettaen että mahdolliset suositukset lisähuolloista on hyväksytty)
Perushuolto on hyvä ja edullinen paketti sellaisille vahvistimille, jotka on pääpiirteittäin kunnossa, mutta joita ei ole huollettu pitkään aikaan. Huollon voi teettä 5-10 vuoden välein tai aina silloin, kun laite ei ole ollut vuosiin käytössä.

Varaosat veloitetaan aina erikseen!

Huom. perushuoltoja emme voi tehdä vahvistimille, jotka on suunniteltu ja/tai toteutettu ala-arvoisesti. Tällaisia tapauksia löytyy jonkin verran kiinasta suoraan tuoduista vahvistimista.


HIFI Putkivahvistimen laaja perushuolto

Sisältää:
Vahvistimen yleiskunnon ja turvallisuuden arviointi sekä mahdollisten korjaustoimempiteiden kartoitus.
Putkien kunnon tarkistus, tarvittaessa vaihto ja lepovirran (bias) säätö
Potentiometrien, liittimien ja putkikantojen puhdistus ja kiristys
Verkkojohdon vaihto tarvittaessa
Kaikkien komponenttien tarkistus (mahdollisuuksien rajoissa)
Kaikkien vahvistusasteiden toimintapisteiden ja jännitteiden tarkistus
Kotelon kevyt puhdistus
Kanavatasapainon (balanssin) mittaus ja tarvittaessa säätö.
Ilmenneet pienet korjauskohteet (esim. liittimien uudelleen kolvaus, yksittäisten vastuksien vaihto tms)
Lisähuollot - esim. konkkaremppa - ovat edullisempia perushuollon yhteydessä.
Vahvistimelle annetaan 3kk takuu (olettaen että mahdolliset suositukset lisähuolloista on hyväksytty)
Perushuolto on hyvä ja edullinen paketti sellaisille vahvistimille, joiden eivät ole hyvässä toimintakunnossa tai vahvistimille joita ei ole huollettu vuosikausiin.

Varaosat veloitetaan aina erikseen!

Huom. perushuoltoja emme voi tehdä vahvistimille, jotka on suunniteltu ja/tai toteutettu ala-arvoisesti. Tällaisia tapauksia löytyy jonkin verran kiinasta suoraan tuoduista vahvistimista.

Putkivahvistimen konkkaremppa

Elektrolyyttikondensaattorien ikä on rajoitettu. Yleensä näille komponenteille on luvattu 10-20 vuoden käyttöikä. Säännöllinen käyttö pidentää niiden ikää huomattasti, mutta yli 20 vuotta vanhat elektrolyytit ovat lähes aina väsähtäneitä. Suosittelemme konkkaremppaa kaikkiin yli 30 vuotiaisiin vahvistimiin sekä yli 20 vuotiaisiin vahvistimiin, jotka on ollut käyttämättömänä jossain vaiheessa vuosia.

Vanhempien vahvistimien konkat on yleensä paljon laadukkaampia kuin 80-luvulla tai myöhemmin valmistettujen laitteiden konkat. Sen vuoksi monet vanhat laitteet soi, vaikka konkkien "päiväys" olisikin mennyt 30 vuotta sitten umpeen. Monien - myös laatuvalmistajien - uudempien vahvistimien huonolaatuiset konkat saattavat olla tiensä päässä jo 10 vuoden iässä. Perushuolloissa katsotaan aina konkkien kunto.

Konkkaremppa on saman hintainen perushuollon kanssa tai ilman, joten perushuolto tehdään aina samalla.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero HIFIvahvistinhuolto
Manufacturer UralTone
manufacturer sku Ei

Kysymykset.

Ask Your Question

* Vaaditut tiedot

Arvostelut (0)