Efektihuollot

Lisää kuvia

Efektihuollot
0,00 €

Saatavuus: Varastossa

Olemme erikoistuneet analogilaitteisiin, mutta huollamme myös joitakin digitaalilaitteita. Tässä joitakin suuntalinjoja laitteista, joita otamme vastaan:


-Pääsääntöisesti kaikki efektit, jotka on tehty ennen vuotta 1990
-Kaikki boutique tason analogiefektit


EMME HUOLLA:
-Uudehkoja digitaaliefektejä - paitsi takuuhuoltomme kautta edustamiltamme merkeiltä
-Nauhakaikuja, kiekkokaikuja

Maahantuomamme laitteet (EHX, Palmer) huolletaan valmistajan toiveesta pääosin keskitetysti Saksassa / UK:ssa. Jotkut valmistajat (ESIM. TC electronics) ilmoittaa, ettei heidän tiettyjä laitteita voi huoltaa lainkaan. Sama koskee monia muitakin halvemman luokan massatuotantolaitteita. Boutique puolella ongelma voi olla kytkentäkaavioiden saanti. Efektihuolloissa kannattaa kysyä kustannusarvioita sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta ennen kun tuo laitetta huoltoomme! Analogiefektit korjaantuu yleensä 1h työllä. Digiefekteissä menee usein pidempään.


Apunamme on nimenomaan audiolaitehuoltoihin räätälöity huoltolaitteisto, jolla varmistamme huollossa olevien laitteiden sähköturvallisuuden, oikean toiminnan ja tietysti parhaan mahdollisen äänenlaadun.


Lisätietoja ja hinnasto huolloistamme löytyy tämän sivun alalaidasta.


Lisätietoa saa myös soittamalla meille tai laittamalla sähköpostia help@uraltone.com osoitteeseen. Näet alta hinnaston yleisimmille huoltotoimenpiteille. Voit varata halutessasi huollon nettisivujemme kautta täyttämällä alla oleviin kenttiin pyytämiämme tietoja.


Täytä alla olevista kohdista haluamasi ja klikkaa "tee huoltovaraus" kuvaketta. Tämän jälkeen pääset täyttämään yhteystiedot.

  

Sallitut tiedostopäätteet: pdf, jpg, gif

* Vaaditut tiedot

0,00 €
Kuvaus

Yksityiskohdat

HINNASTO (sisältää ALV):

  • Efektihuolto: 65€ / tunti.
  • Huollon minimiveloitus 1h eli 65€, joka veloitetaan aina vaikkei asikas hyväksyisikään hinta-arviota.
  • HUOM: Pidätämme oikeuden valita huoltolaitteet, joita otamme vastaan. Emme ota vastaan laitteita, joiden huolto meillä ei ole meidän mielestä asiakkaalle järkevää.
Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotenumero Efektihuollot
Manufacturer UralTone
manufacturer sku Ei

Kysymykset.

Ask Your Question

* Vaaditut tiedot

Arvostelut (0)